Σύνδεση Μέλους
247Doc Ελλάδα
Ανικανότητα
Απώλεια Βάρους
Απώλεια Μαλλιών
Γρίπη
Φροντίδα του Δέρματος
Σταματήστε το Κάπνισμα
Επιδεικνυόμενο Προϊόν
Γενικό Βιάγκρα
50mg x 30 χάπια
Τιμή: €53,40

Περισσότερες πληροφορίες...
Εκπτωτικό Πρόγραμμα
    

         

 

 

Διαθεσιμότητα: Σε Απόθεμα
Κατασκευαστής: Intas Pharma
Επίσης γνωστός ως: VYFAT
Δοσολογία: 120mg
Απαιτείται Συνταγή: Όχι
Χρόνος Παράδοσης: 7-14 μέρες

Τι είναι το Γενικό Xenical;

Το Xenical είναι ένα φάρμακο που χρησιμοποιείται κυρίως και συνταγογραφείται για απώλεια βάρους. Το ενεργό του συστατικό είναι η ορλιστάτη, η οποία λειτουργεί στοχεύοντας ένα σημαντικό ποσοστό από το λίπος που καταναλώνεται από ένα άτομο και ακολούθως το αποτρέπει από το να χωνευθεί και να απορροφηθεί από το σώμα. Μπλοκάροντας περίπου το ένα τρίτο από το λίπος που καταναλώνετε, το Xenical μπορεί να μειώσει τη λήψη θερμίδων χωρίς να χρειαστεί να τρώτε λιγότερο φαγητό.

Πως διαφέρει το Γενικό Xenical από τα άλλα φάρμακα απώλειας βάρους στην αγορά;
Περισσότερα από τα άλλα φάρμακα απώλειας βάρους που πωλούνται στην αγορά σήμερα λειτουργούν ως κατασταλτικά της όρεξης, που σημαίνει πως ελέγχουν συγκεκριμένα ένζυμα στο σώμα ώστε να αποστέλλονται σήματα "κορεσμού" στον εγκέφαλο. Τα άλλα φάρμακα αυτά σας βοηθούν να νιώθετε πως έχετε ήδη γεμίσει, μειώνοντας την προσληψή σας του φαγητού και των θερμίδων. Σε αντίθεση, το Xenical δεν μειώνει την όρεξή σας. Δεν εισέρχεται στην κυκλοφορία του αίματός σας ούτε επηρεάζει τον εγκέφαλό σας. Λειτουργεί απλώς μπλοκάροντας τη χώνευση και απορρόφηση λίπους, μειώνοντας σημαντικά την πρόσληψη λίπους.

Είναι το Γενικό Xenical εθιστικό;
Το Xenical δεν είναι εθιστικό καθώς δεν ελέγχει καθόλου ένζυμα ή ουσίες στον εγκέφαλο.

Πως πρέπει να λαμβάνω το Γενικό Xenical;
Η τυπική δόση του Xenical ή ορλιστάτης είναι 120mg. Πάρτε μια κάψουλα με κάθε ένα από τα κυρίως γεύματα που τρώτε κατά τη διάρκεια της ημέρας. Μπορείτε να το πάρετε αμέσως πριν, κατά ή αμέσως μετά ένα γεύμα. Να θυμάστε πως το Xenical δουλεύει μόνο εάν υπάρχει λίπος στο φαγητό που καταναλώνετε. Αν δεν μπορέσετε να καταναλώσετε ένα κυρίως γεύμα ή αν το γεύμα σας δεν περιέχει καθόλου λίπος, μπορείτε να αφήσετε πίσω τη δόση Xenical για εκείνο το συγκεκριμένο γεύμα.

Έχει καθόλου παρενέργειες το Γενικό Xenical;
Οι πιθανές παρενέργειες του Xenical συνήθως συσχετίζονται μόνο με την κυρίως δράση του, του μπλοκαρίσματος της χώνευσης και απορρόφησης λίπους. Αυτές περιλαμβάνουν αέρια, λιπαρά ή λιπαρά κόπρανα και αυξημένη συχνότητα αφόδευσης. Αυτές είναι συνήθως μόνο προσωρινές και πρέπει να επιλυθούν από μόνες τους. Αν ανησυχείτε για οποιεσδήποτε από τις παρενέργειες του φαρμακευτικού παρασκευάσματος σε σας, συμβουλευτείτε το γιατρό σας.

Ποια η διαφορά μεταξύ γενικού Xenical και φίρμας;
Δεν υπάρχει, πέρα από την τιμή τους. Το Γενικό Xenical και φίρμας παρασκευάζονται και τα δυο με το ίδιο ενεργό συστατικό το οποίο είναι η ορλιστάτη. Εξαιτίας αυτού, είναι και τα δύο ικανά να προσφέρουν τα ίδια αποτελέσματα.

Αγοράστε διαδικτυακά γενικό Xenical για θεραπεία απώλειας βάρους, δεν απαιτείται συνταγή και υπάρχει δωρεάν διακριτική αποστολή στην Ελλάδα !

 

 
Θεραπεία
Δοσολογία
Ποσότητα
Ανά χάπι
Τιμή (Ευρώ)
Αγοράστε τώρα
Xenical
120mg
84
€1,79
€149,99
Αγοράστε Τώρα
Xenical
120mg
168
€1,48
€248,50
Αγοράστε Τώρα
Xenical
120mg
252
€1,19
€299,88
Αγοράστε Τώρα
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 
 
Θυγατρικό Πρόγραμμα | Σχετικά με μας | Πως να Παραγγείλετε | Αποστολή | Προστασία Προσωπικών Δεδομένων | Συνήθεις Ερωτήσεις | Όροι & Προϋποθέσεις | Ευθύνη Ασθενών
Πνευματικά Δικαιώματα © 2010. 247Doc. Διατήρηση όλων των δικαιωμάτων.